pühapäev, 30. september 2007

Sügis käes!


Oh, üks järjekordne nädal hakkab taas lõpule jõudma, kusjuures iga oäevaga on tunda, kuidas talv hakkab üha enam kätte jõudma...seda muutumist on võrratult thuvitav vaadata:)

Igatahes laupäva hommikul mõtlesin, et loen selle Robin Hoodi ometi läbi, lugesin 50 lehte, rohkem ei jõudnud, vahepeal käisin õues, tegin pilte õuntest ja muudest toredatest asjadest, mis meid praegu ümbritsevad natukeseks ajaks. Siis tulin tagasi, tuppa, laaisin need ära, töötlesin neid natuke. Siis mõtlesin, et sõidaks natuke velokaga, aga Tõnis oli ees, ei viitsinud oodata, joonistasin parem ja kuulasin head muusikat, kuumast tassist teed juues, üli mõnus oli olla...oeh:)Siis lugesin Robin Hoodi lõpuni. Siis oli mu enesetunne noo nii super, kui üldse olla saab. Sest, et nagu öeldakse, Look at a day when you are supremely satisfied at the end. It`s not a day when you lounge around doing nothing;Its when you had everything to do, and you`ve done it!
See oli kirjutatud laupäeval. Nüüd on kõik see möödas, mis siis oli oodatud. Mingit Robin Hoodi lugemiskontrolli ei tulnudki, oli kirjand teemal"Mis mind köidab seikluskirjanduses?"Jah, aga ma siiski üldse ei kahetse, et selle läbi lugesin, Õš asendas kirjandust ja ta tunnistas ausalt, et tema seda teinud pole. Üldiselt oli teisipäev kohutav, esmaspäeva õhtu ka. Magama läksin kell kaks öösel.Tore. Pragu on kõik super, 3 nädala pärast on vaheaeg, reedel õpetajatepäev, mõnus, lihtsalt mõnus. Okei, ma jooksen nüüd tantsima-laulma.

0 kommenteeringut: