reede, 5. oktoober 2007

Õpetajatepäev



Täna oligi õpetajate päev-ehk päev, kus saad naerda nii, et terve aasta jooksul pole niipalju naernud plus veel piinlikult palju lolli mängida, ükskord aastas:)
Esimene oli prantsa.Kui tund oli juba umbes 5 minutit peal, hakkas keegi ukse taga koputama. Teadupärast keerab Parašin peale kella ukse lukku ja kedagi eriti sisse ei lase. Meie rääkisime talle, et tehku lahti, sest see koputamine oli juba tagumiseks muutunud.Viie minuti pärast otsustas ta, et aitab, teeb ukse lahti. Seal oli aga üllatus üllatus-Talme...kes oli maruvihane Parašini peale ja siis nad karjusid natuke teineteise peale, aga see esmane pilt oli nii koomiline olukord, et annab olla.
Esimene eesti keel oli Anu Kellaga ja teise andsid juba kaheteistkümnendikud, see, kes Kadajat mängis oli no nii Kadaja kui veel üldse olla saab, see oli naljakas. No täielikult.
Kui see ka läbi sai otsustasime söögivahetunnil teistesse tundidesse minna ja vaadata, mis seal toimub. Kõigepealt tahtsime minna Geosse, aga "Vatsel"oli oma rolli nii sisse elanud, et ei lasknus meid sisse. Siis läksime venkusse, seal ei toimunud midagi, sama oli rootsi keelega. Seejärel läksime võimlasse, kus"muusikaõpetaja" õpetas 11. klassile vist missivärki,meie pidime otsustama missi ja misteri:)Seejärel sattusime peale , kuidas õpetajad ise võimlas tantsisid, aga meid ei lastud sisse, niiet pidime kuskilt uksepealt vaatama:/Siis läksime inkasse, aga sealne"Salum"ütles, et ta ei viitsi meile tundi anda, istus oma läpakas. Siis läksime teise inkasse, seal oli mingi Ameerika ja Vietnami teema , et otsustasime sealt lahkuda, kuigi meid võeti seal kahekäega vastu, siiski hullult toredasti tehti järgi. Siis mõtles Kätlin, et tahaks ka käskkirja, sest Martin või keegi oli sellega vastu tulnud ja öelnud, et sai"Salumilt" teised rääkisid, et direlt saab. Kuna "dire ei nõustunud ka meile seda andma, siis küsis kätlin"Salumilt" see siis pika lunimise peale andis, aga kahjuks oli tal ainult 2 tükki neid, et ainult Stella ja Kätlin said:)Siis nägim epäris Vatselit ja Kätlin karjus talle, et hästi tantsisid, sellepeale pööras vatsel ringi ja ütles midagi õujeah sarnast ja vibutas kätt,nagu mida:DJärgmine oli füüsika, seal oli hullult vasakule kõik, alustades sellest Madise vetsuskäigukirleldamisest lõpetades sellega kuidas Margus peegeldumisseadust ära kasutab, sinna vahele jäi ka veel silikoonrindade jutt ja poistele selgekstegemine, et nad kõik on geid... Naljakas oli. Tõesti, ma kohe tundsin, kuidas kõik need energiaülejäägid, mis olid terve aasta jooksil minusse kuhjunud välja pääsesid. Tegelikult rahmeldasin nii palju nagu mingi väike laps noh, kasutades seda päeva ära, kus peabki ennast lolliks tegema:DAga pean tunnistama, et pole kerge olla rahmeldis, hullult ära väsitab!

0 kommenteeringut: