neljapäev, 14. veebruar 2008

Imeline!

14. 02. 2008. Lihtsalt maagiline kuupäev! Ma ei tea täpselt isegi miks, aga pole ennast ammu nii hästi tundnud.Iga hea sõna teeb meele rõõmsaks, alati. Ükskõik, kas see rõõm on välja paista või mitte, aga ta on olemas.
Tänaseks päevakajasutussõnaks sobikski"head sõnad" selle kõige mitmekülgsemas tähenduses.
Kell on pool 11 ja mul on ikka miljon asja vaja teha...nagu alati, aga täna on mul nende tähtsusjärjestus küll täiesti paigast ära-läksin koju, mängisin 2 tundi kitarri...vaatasin "Blackadderit" ja homseks laeb selle 1. hooaeg ära, missest, et arvuti kaotab 2 G oma mahust. Ööloom.
Viimasel ajal tikuvad igasugused küsimused pähe. Eile arutasime vennaga poole ööni välja seda, kas on võimalik, et Aisopose ennustused aastast 2020 lähvad täide...ja ma arvan küll, et miski pole võimatu, aga sel juhul läheb meie, maalaste elu küll põnevaks. Või tähendab, et äkki me kõik saame lõppudelõpuks aru, kui lollid on inimesed juba tuhandeid aastaid olnud ja rakendanud oma oskusi valedes kohtades-sõdades näiteks. Ühesõnaga, kui see geenius, kes leiutas tuumapommi oleks selle asemel midagi muud ja kasulikku leiutanud, mis oleks olnud talle vägagi võimetekohane, arvestades olukorda, oleks kõik inimesed terved...või tegelikult, olek späris raske ennustada, mis oleks, sest see on liiga utoopiline.
Meil kõigil on miljon küsimust, mida me otsime ja millele on kuskil vastused, aga võib-olla ongi parem, et me paljusid neist kunagi teada ei saa. Sellisel juhul me arvatavasti kaotaks igasuguse tahtmise üldse eksisteerida.

0 kommenteeringut: