kolmapäev, 30. mai 2007

Täna hommikul läksin trollipeale, jättes rahakoti ja telefoni kenasti koju. Läksin Lilles maha ja helistasin venna telefoniga emale, et ta tooks asjad sinna. 5 minutipärast saingi need kätte.
Siis oli tervis, kõik suht magasid. Prantsas anti laul pähe.MEIL ON HOMME VIIMANE TUND NAGU JA HINDED ON VÄLJAS! Suht nalja sai igatahes ka. Lotas vaatasime filmi, tähendab, et vist keegi seda ei teinud, ma näiteks joonistasin klassipilti lota tv-sse:DSöögivahetunnil olime niisama Ronga klassis, pärast seda ka. Siis kui geo tuli sain ma kõigepealt jälle vatselilt sõimata ja siis pani ta meid terve klassi laudade alt nätse nugadega ära rookima. Fuhh!Tal on sada klassi onju, miks pidime meie, kes mittekunagi nätsu pole pingi alla pannud neid rookima. Ja siis ta pärast tuli veel kontrollima kas kõik ikka puhas on ja siis rookis veel, nii et nätsud lendasid vastu inimesi. Rõve. See oli haige. Pärast läksime õpetajate j a11b vahelist mängu vaatama. Päris põnev oli. Päris profid olid mõned:)
Siis saime koju, läksiem Lauraga selverisse. Siis läksin Laura poole. Mingi just siis kui uksest olime sisse astunud, hakkas vihma sadama-vedas meil. Aga ikkagi äraminekuga tekkis probleeme, mul polnud ei jopet ega midagi, lihtsalt pluus ja kõik. Nüüd olengi kodus. Vihma ikka sajab ja tuul on aias isegi sireli ära murdnud, lisaks sõi issi kõik pina colada kommid ära ja Tõnis la vache`i rullid ära, ootan kui em apoest tuleb, siis saab lõpuks süüa midagi:P

0 kommenteeringut: