reede, 18. mai 2007

Mõnus päev:)

Oh, tõesti, kell on praegu 21:36. Tunne äärmiselt hea. Esiteks:nädalalõpp, teiseks nüüd on kõik hullemad asjad koolis läbi vist ja saab edaspidi veits rahulikumalt võtta. Kolmandaks, tänane esinemine läks suht korda. Igatahes:
Hommikul ärkasin, läksin geosse, mis oli palju normaalsem kui tavaliselt!Siis läksin kontserdiproovi, me jõudsime sinna natuke liiga vara ja siis läksime Harjumäle parki päevitama, et midagi teha oleks. Inimesed, see on parim koht kogu Tallinna kesklinnapeale, nagu rand, eriti hea sooja ilmaga. Võrratu! Siis hakkas proov, rohkem tund aega oli see, vist. Läksime kooli söögivahetunniks ja õppisime natuke venkut. Siis vastasin need sõnad ära, kõik ok. Teised, meie venku rühmast läksid koju, sest said aru, et Salum jätab tunni ära ja seda ei asendata, meie Dorisega läksime siiski kohale, klassi ette, (igaksjuhuks, sest minuarust ta ei öelnud seda) sest niikuinii me pidime 2 tundi Vello tööd ootama. Ja tuligi siis välja, et teise rühma õpetaja pidi õppimise andma ja alles siis võis koju minna, nii et teised said põhjuseta, meie mitte. Siis ootasime tervelt 45 minutit veel, otsides Vellot kogu maja pealt, me ei leidud teda, siis läks Joss küsima ja tuli välja, et TA OLI HAIGE. Mis tähendas seda, et ma ei saanud JÄLLE järeltööd teha, esmasp. saab aeg täis, pealegi meil on veel teine töö lotas ka siis. Igatahes tervelt tunni raiskasime ka ära. Vähemalt natuke tasus see ära. Siis läksin koju, sõin pizzat, läksin kirikusse, laulsin, siis aga korraga märkasime Dorise ja Kaisaga midagi, mida iga päev juba ei näe. Ma ei viitsi siia kirjutada, aga see oli väga, väga harjumatu vaatepilt. Kõige rohkem imestas mind see, et Paral on blond tita:)nii äge!
Siis läksime poodi, valgeid pükse ostma, mida neljapäevaseks esinemiseks oli vaja, leidsime, aga jätsime ostmata, sest see esinemisriieteidee pole veel päris 100% kindel . Pükse ei ostnud, aga selle asemel osteti mulle ilusad kollased kingad:) Aa, pealegi sain veel seda ka teada, et neljapäeval kall pool kaks(?)hakkab laulväljakul proov, pool 3 kontsert Hiina keisrile(?), mis lõppeb pool neli(?)See tähemdab seda, et mul on umbes pool tundi aega, et jõuda Estoniasse neljaks proovi. Kell kuus hakkab seal kontsert. Töine päev tuleb sellest.
Kokkuvõttes, üliarmas päev oli, tänane seltskond oli super, kõik, kellega ma täna kokku puutusin, üli, üli, ülinunnud inimesed olete.
Aga kahe kalli tüdruku järgi on mul suursuur igatsus, ühte pole näinud pool aastat, teist nädal, aga see viga paraneb peagi:)

0 kommenteeringut: